Werkwijze

Als u een afspraak heeft gemaakt graag het intake formulier hier downloaden om vervolgens in te vullen en te versturen naar info@praktijkmesologie.nl onder vermelding van je naam en datum afspraak. Op deze manier kan het consult voorbereid worden.

Het consult begint met een gerichte anamnese waarbij er altijd naar het voedingspatroon wordt gekeken. Ook kan er eventueel een aanvullend pols- en tongonderzoek plaatsvinden (Oosterse Filosofie), en/of verder lichamelijk onderzoek (bewegingsapparaat en buik).

Tijdens het consult maak ik gebruik van het Asyra testapparaat, dit is een bio-energetisch apparaat. Hiermee worden metingen uitgevoerd die verstoringen op verschillende niveaus aantonen: structureel, biochemisch, emotioneel, energetisch en fysiek.

Asy’ komt van het woord Asylum en dat betekent plaats van genezing, rust en herstel. ‘Ra’ is een afkorting voor Resonantie Analyse en resonantie speelt een grote rol bij de metingen van het Asyra systeem.
Uit de resultaten van het gehele onderzoek wordt de functie (verstoring) vastgesteld. Dit wordt met u besproken en vervolgens krijgt u een therapievoorstel.

Scroll naar top